Перейти до вмісту
Головна » Клафуті з нектаринами

Клафуті з нектаринами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Клафуті з нектаринами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 700 г персиків
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 5 яєць
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 100 г середньожирної сметани
    ❯ 100 мл молока
    ❯ жир для змащування форми
    ❯ цукрова пудра для посипання
    ❯ кілька гілочок м’яти

    Покроковий процес приготування клафуті

    Крок 1

    Нектарини вимити та обсушити, розрізати кожен навпіл, кісточки видалити, м’якоть нарізати тонкими часточками. Фрукти збризкати соком лимона. М’яту промити, обсушити та розібрати на дрібні гілочки.

    Крок 2

    У глибокій мисці яйця збити з цукром в пишну масу і порціями підмішати борошно, просіяне із сіллю. Додати сметану, влити тонким струмком молоко і перемішати до отримання однорідної маси

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання змастити жиром і викласти у неї фрукти. Поступово залити фрукти тістом і випікати виріб 45-50 хв. Готовий клафуті густо посипати цукровою пудрою та нарізати порційними шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Клафуті з нектаринами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *