Перейти до вмісту
Головна » Коктейль із креветок

Коктейль із креветок

    Коктейль із креветок

    «Діаменю» рецепт “Коктейль із креветок” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    92 ккал

    Інгредієнти

    – 8 креветок
    – 150 г кореня селери
    – 1 червоний солодкий перець
    – 1 невелика цибулина
    – 1 гілочка тархуну
    – 1 ст. оливкової олії
    – 1 ч. л. меленої паприки
    – 0,5 ч.л. порошку каррі
    – перець чилі та сіль

    Покрокове приготування коктейлю із креветок

    Крок 1

    Селеру нарізаю кубиками та відварюю в підсоленій воді. Воду зливаю. Розминаю селера в пюре. Додаю олію, порошок каррі та паприки. Збиваю пюре за допомогою міксера в однорідну масу.

    Крок 2

    Солодкий перець очищаю та нарізаю дрібними кубиками. Цибулину подрібнюю. Листочки тархуна дрібно нарізаю. Змішую перець, цибуля, тархун, перець чилі та сіль.

    Крок 3

    Креветки відварюю протягом трьох хвилин і очищаю. У порційні салатники викладаю пюре з селери, суміш перцю та цибулі. Зверху викладаю по кілька креветок

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Коктейль із креветок. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *