Перейти до вмісту
Головна » Кольорова капуста

Кольорова капуста

    Кольорова капуста

    «Діаменю» рецепт “Кольорова капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    81 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг цвітної капусти
    – 1 болгарський перець
    – 0,5-1 гострий перець
    – 1-2 зубчики часнику
    – шматочок імбиру
    – 2 ст. оливкової олії
    – цибулина
    – 1 ст. лимонного соку
    – свіжа зелень
    – сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування кольорової капусти

    Крок 1

    Болгарський перець, гострий перець, часник, імбир та цибуля максимально дрібно рублю. Зелень теж подрібнюю. Змішую у великій мисці усі продукти, крім капусти.

    Крок 2

    Капусту розділяю на суцвіття і відварюю до хрусткого стану хвилин п’ять. Викладаю її у гарячому вигляді у гостру заправку, добре перемішую. Охолоджую мариновану капусту в холодильнику не менше двох годин.

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Кольорова капуста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *