Перейти до вмісту
Головна » Кошики зі зливами та горіхами

Кошики зі зливами та горіхами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Кошики зі зливами та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 16–20 ВИРОБІВ:
    ❯ 400 г готового листкового тіста
    ❯ 8–10 свіжозаморожених злив
    ❯ жменю цілих ядер волоських горіхів
    ❯ 4–5 ст. л. цукру

    Покроковий процес приготування кошиків зі зливами

    Крок 1

    Готове листкове тісто розкласти на робочій поверхні та нарізати квадратами прибл. 8х8 см.

    Крок 2

    Сливи розморозити та нарізати половинками, видаливши кісточки. Підготовлені сливи трохи обсушити.

    Крок 3

    У центр кожного квадрата покласти 1 половинку сливи та посипати цукром. У середину кожної половинки сливи покласти 1/4 ядра грецького горіха.

    Крок 4

    Краї квадратів підтягнути та щільно защипати, сформувавши навколо слив з горіхами кошик.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Вироби перекласти на лист і випікати в духовці 18-20 хв. Готові кошики зі сливами вийняти з духовки, за бажанням посипати цукровою пудрою.

    ВАРІАЦІЇ
    Смак свіжих слив чудово підкреслить тонка нота гвоздики. 1–2 бутони гвоздики стовкти у ступці з цукром і посипати вироби перед випіканням. Такі ж цибулини можна приготувати з консервованими зливами. Перед тим як викласти консервовані сливи на тісто, їх слід добре обсушити. Замість цукру можна використовувати рідкий мед, 1/2 ч. л. на виріб. Розкласти у серединки слив горіхи та полити медом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кошики зі зливами та горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *