Перейти до вмісту
Головна » Котлети із грибами

Котлети із грибами

    Котлети із грибами

    «Діаменю» рецепт “Котлети із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    350 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг м’ясного фаршу
    – 5 сушених білих грибів
    – середні цибулина та морква
    – 2 картоплини
    – рослинна олія
    – чорний перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування котлет із грибами

    Крок 1

    Гриби замочую у воді на 3 години, відварюю, нарізаю дрібними кубиками. Також подрібнюю овочі, обсмажую на олії. Все з’єдную, змішую з фаршем, солю, перчу.

    Крок 2

    Формую невеликі котлети, обвалюю в картоплі, натертій на великій тертці, обсмажую на олії до золотистої скоринки.

    Крок 3

    Котлети складаю у форму, заливаю 1/2 ст. сметани, змішаної із 2 ст.л. майонезу та 2-3 рубаними зубчиками часнику, тушу на малому вогні 20 хвилин, посипаю тертим сиром, запікаю ще 2-3 хв.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети із грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *