«Діаменю» рецепт “Котлети із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
350 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг м’ясного фаршу
– 5 сушених білих грибів
– середні цибулина та морква
– 2 картоплини
– рослинна олія
– чорний перець, сіль – на смак
Покрокове приготування котлет із грибами
Крок 1
Гриби замочую у воді на 3 години, відварюю, нарізаю дрібними кубиками. Також подрібнюю овочі, обсмажую на олії. Все з’єдную, змішую з фаршем, солю, перчу.
Крок 2
Формую невеликі котлети, обвалюю в картоплі, натертій на великій тертці, обсмажую на олії до золотистої скоринки.
Крок 3
Котлети складаю у форму, заливаю 1/2 ст. сметани, змішаної із 2 ст.л. майонезу та 2-3 рубаними зубчиками часнику, тушу на малому вогні 20 хвилин, посипаю тертим сиром, запікаю ще 2-3 хв.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!