Перейти до вмісту
Головна » Котлети курячі в духовці

Котлети курячі в духовці

    Котлети курячі в духовці

    «Діаменю» рецепт “Котлети курячі в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    162 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячого філе
    – 1 яєчний білок
    – 30 г вівсяних пластівців швидкого приготування
    – цибулина
    – сіль на смак

    Покроковий процес приготування котлет курячих

    Крок 1

    Куряче філе та цибулю нарізаю середніми шматочками. Викладаю у блендер. Роблю фарш.

    Крок 2

    Яєчний білок відокремлюю від жовтка і додаю у фарш. Також у фарш додаю вівсяні пластівці та сіль. Подрібнюю ще раз.

    Крок 3

    З фаршу формую невеликі котлети. Викладаю їх на змащений рослинною олією лист.

    Крок 4

    Запікаю в розігрітій до 190 град. духовці близько 20 хвилин. Оскільки котлети нежирні, головне не пересушити. Як тільки котлетки стануть щільними, і при проколюванні вилкою виділятиметься прозорий сік – виймаю із духовки.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети курячі в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *