«Діаменю» рецепт “Котлети курячі в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
162 ккал
Інгредієнти
– 300 г курячого філе
– 1 яєчний білок
– 30 г вівсяних пластівців швидкого приготування
– цибулина
– сіль на смак
Покроковий процес приготування котлет курячих
Крок 1
Куряче філе та цибулю нарізаю середніми шматочками. Викладаю у блендер. Роблю фарш.
Крок 2
Яєчний білок відокремлюю від жовтка і додаю у фарш. Також у фарш додаю вівсяні пластівці та сіль. Подрібнюю ще раз.
Крок 3
З фаршу формую невеликі котлети. Викладаю їх на змащений рослинною олією лист.
Крок 4
Запікаю в розігрітій до 190 град. духовці близько 20 хвилин. Оскільки котлети нежирні, головне не пересушити. Як тільки котлетки стануть щільними, і при проколюванні вилкою виділятиметься прозорий сік – виймаю із духовки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!