Перейти до вмісту
Головна » Котлети на пару

Котлети на пару

    Котлети на пару

    «Діаменю» рецепт “Котлети на пару” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    62 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе морської риби
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 яйце
    – 2 лаврові листи
    – горошина запашного перцю
    – бутон гвоздики
    – сіль і перець – на смак
    – 1 ч. л. рослинної олії

    Покрокове приготування котлет на пару

    Крок 1

    Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, рибу нарізаю невеликими шматочками. Все викладаю в чашу блендера, вбиваю яйце, подрібнюю у фарш.

    Крок 2

    У чашу мультиварки наливаю воду, додаю прянощі, солю, перчу. Силіконові формочки злегка змащу рослинною олією, в кожну викладаю по 2 ст.л. рибного фаршу. Готую в мультиварці в режимі «Варка на
    пару» 20 хвилин.

    Крок 3

    Викладаю у форму для запікання. Кульки повністю заливаю томатною масою, за потреби додаю трохи води.
    Готую в духовці за 180 град. 40-50 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети на пару. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *