Перейти до вмісту
Головна » Котлети по-київськи

Котлети по-київськи

    Котлети по-київськи

    «Діаменю» рецепт “Котлети по-київськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    220 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг курячого філе
    – сіль і перець – на смак
    – панірувальні сухарі
    – 350 мл рослинної олії
    – 130 г вершкового масла
    – 2 зубчики часнику
    – пучок кропу
    – 2 яйця
    – 100 мл молока

    Покрокове приготування котлет по-київськи

    Крок 1

    Вершкове масло змішую з пропущеним через прес часником та подрібненим кропом. За допомогою харчової плівки формую ковбаски діаметром 1,5 см, кладу в морозилку. Філе відбиваю до товщини 5 мм, солю, перчу.

    Крок 2

    Ковбаски з морозилки нарізаю шматочками завдовжки 5-7 см, викладаю на філе, формую котлети. Кладу в холодильник на 15 хв. Збиваю яйця з молоком, вмочую котлети, обвалюю в сухарях.

    Крок 3

    Наливаю олію в каструлю, розігріваю до перших бульбашок, викладаю котлети та смажу до золотистого кольору. Перекладаю на лист і запікаю в духовці за 180 град. 10 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети по-київськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *