Перейти до вмісту
Головна » Котлети у духовці

Котлети у духовці

    Котлети у духовці

    «Діаменю» рецепт “Котлети у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    157 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячих філе
    – 200 г стручкової квасолі (можна замороженої)
    – 1 цибулина
    – 3 ст. цільнозернового борошна
    – 1 яйце
    – сіль на смак

    Покрокове приготування котлет у духовці

    Крок 1

    Стручкову квасолю попередньо розморожую. Куряче філе промиваю, зрізаю жир, нарізаю великими шматками та подрібнюю у блендері.

    Крок 2

    Застилаю лист пекарським папером, присипаю борошном. Формую невеликі котлети та викладаю на лист.

    Крок 3

    Формую невеликі котлети та викладаю на лист. Котлети випікаю у розігрітій духовці 15 хвилин, потім перевертаю та запікаю ще 15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *