«Діаменю» рецепт “Котлети у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
157 ккал
Інгредієнти
– 2 курячих філе
– 200 г стручкової квасолі (можна замороженої)
– 1 цибулина
– 3 ст. цільнозернового борошна
– 1 яйце
– сіль на смак
Покрокове приготування котлет у духовці
Крок 1
Стручкову квасолю попередньо розморожую. Куряче філе промиваю, зрізаю жир, нарізаю великими шматками та подрібнюю у блендері.
Крок 2
Застилаю лист пекарським папером, присипаю борошном. Формую невеликі котлети та викладаю на лист.
Крок 3
Формую невеликі котлети та викладаю на лист. Котлети випікаю у розігрітій духовці 15 хвилин, потім перевертаю та запікаю ще 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!