Перейти до вмісту
Головна » Котлети з цвітної капусти

Котлети з цвітної капусти

    Котлети з цвітної капусти

    «Діаменю» рецепт “Котлети з цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    110 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг цвітної капусти
    – 3 ст. панірувальних сухарів
    – 1 яйце
    – по 1 пучку зелені петрушки та кропу
    – сіль, перець – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування котлет з цвітної капусти

    Крок 1

    Цвітну капусту розбираю на суцвіття та відварюю близько 10 хвилин, воду зливаю. Зелень мию, обсушую і дрібно рубаю ножем. Яйце збиваю. Відварену цвітну капусту розминаю в пюре.

    Крок 2

    У готову масу додаю збите яйце, перець, сіль, подрібнену петрушку, кріп та панірувальні сухарі. Потім усі
    ретельно перемішую.

    Крок 3

    Формую биточки та обвалюю в панірувальних сухарях з усіх боків. Обсмажую биточки з двох боків на сковороді додаванням олії. Перед подачею на стіл посипаю нарубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з цвітної капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *