Перейти до вмісту
Головна » Котлети з гречки та грибів

Котлети з гречки та грибів

    Котлети з гречки та грибів

    «Діаменю» рецепт “Котлети з гречки та грибів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    75 ккал

    Інгредієнти

    – 60 г гречаної крупи
    – 200 г лісових грибів (білі, лисички, сироїжки, опеньки) або печериць
    – 1 цибулина
    – 1 яйце
    – по пучку петрушки та кропу
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. вівсяного борошна для панірування
    – 4 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування котлет з гречки

    Крок 1

    Гречку перебираю, промиваю, заливаю водою (на 1 ст. крупи 2 ст. води) та варю до готовності. Цибулю очищаю і нарізаю великими шматками, пасерую на олії.

    Крок 2

    Гриби нарізаю великими шматками, подрібнюю у блендері, додаю до цибулі та обсмажую все разом. Готову гречку змішую з обсмаженою цибулею та грибами. Додаю яйце, дрібно нарубану зелень, подрібнений часник, солю.

    Крок 3

    Суміш пропускаю через м’ясорубку. З маси формую котлети. Обвалюю у вівсяному борошні та обсмажую з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки, біля 8 хвилин з кожного боку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з гречки та грибів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *