«Діаменю» рецепт “Крабові биточки із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 250 г крабових паличок
– 40 г вершкового масла
– 30 г твердого сиру
– 1 жовток
– 1 ст. лимонного соку
– сіль на смак
Покрокове приготування крабових биточків
Крок 1
Крабові палички та твердий сир нарізаю шматочками та відправляю у блендер. Додаю розм’якшене вершкове масло, жовток, сіль та чорний мелений перець на смак. Змішую усі інгредієнти.
Крок 2
За відсутності блендера можна натерти всі продукти на тертці, додати прянощі та спеції та все ретельно перемішати.
Крок 3
З отриманого фаршу формую биточки. Викладаю на деко, змащене маслом. Духовку розігріваю до 170 градусів і запікаю биточки близько 10-12 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!