Перейти до вмісту
Головна » Крабові биточки із сиром

Крабові биточки із сиром

    Крабові биточки із сиром

    «Діаменю» рецепт “Крабові биточки із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г крабових паличок
    – 40 г вершкового масла
    – 30 г твердого сиру
    – 1 жовток
    – 1 ст. лимонного соку
    – сіль на смак

    Покрокове приготування крабових биточків

    Крок 1

    Крабові палички та твердий сир нарізаю шматочками та відправляю у блендер. Додаю розм’якшене вершкове масло, жовток, сіль та чорний мелений перець на смак. Змішую усі інгредієнти.

    Крок 2

    За відсутності блендера можна натерти всі продукти на тертці, додати прянощі та спеції та все ретельно перемішати.

    Крок 3

    З отриманого фаршу формую биточки. Викладаю на деко, змащене маслом. Духовку розігріваю до 170 градусів і запікаю биточки близько 10-12 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крабові биточки із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *