Перейти до вмісту
Головна » Крем-суп із гарбуза з яблуками

Крем-суп із гарбуза з яблуками

    Крем-суп із гарбуза з яблуками

    «Діаменю» рецепт “Крем-суп із гарбуза з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    93 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г гарбуза
    – 3 яблука
    – 3 картоплини
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 зубки часнику
    – 2 ст. лимонного соку
    – 1 гострий перець
    -1 ст. молока
    – мелений імбир
    – мускатний горіх
    – сіль
    – запашний перець
    – зелень – на смак
    – 2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування крем-супу із гарбуза

    Крок 1

    Гарбуз, морква та картопля нарізаю середніми шматочками. Яблука очищаю від шкірки та насіння і нарізаю довільно. Цибулю, часник та перець подрібнюю. Пасерую цибулю і часник на олії.

    Крок 2

    Вливаю 4 ст. води, доводжу до кипіння, зменшую вогонь та під закритою кришкою тушу 10 хвилин. Додаю овочі і яблуко, перемішую та заливаю окропом. Тушу під кришкою пів години.

    Крок 3

    Збиваю блендером. Вливаю кип’ячене молоко, кілька крапель лимонного соку, солю, перчу та доводжу до кипіння.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем-суп із гарбуза з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *