Перейти до вмісту
Головна » Кремовий суп із кабачків

Кремовий суп із кабачків

    Кремовий суп із кабачків

    «Діаменю» рецепт “Кремовий суп із кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    52 ккал

    Інгредієнти

    – 1 середній кабачок
    – 4 середні бульби картоплі
    – 1 цибулина
    – 0,5 ст. молока
    – сіль
    – чорний перець – на смак
    – 1-2 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування кремового супу

    Крок 1

    Молоді кабачки нарізаю разом зі шкіркою. Картоплю та цибулину очищаю та нарізаю. У каструлю з товстими стінками вливаю оливкову олію, всипаю цибулю і пасерую до золотистого кольору.

    Крок 2

    Додаю кабачок та картоплю. Трохи підрум’янюю (біля 5 хвилин). Вливаю 1 л води, солю, перчу. Варю овочі на малому вогні до готовності картоплі. Охолоджую і доводжу у блендері до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Додаю тепле молоко, перемішую і знову ставлю на малий вогонь. Постійно помішуючи, доводжу суп до кипіння та одразу ж вимикаю. При подачі посипаю зеленню до смаку

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кремовий суп із кабачків. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *