«Діаменю» рецепт “Кремовий суп із кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
52 ккал
Інгредієнти
– 1 середній кабачок
– 4 середні бульби картоплі
– 1 цибулина
– 0,5 ст. молока
– сіль
– чорний перець – на смак
– 1-2 ст. оливкової олії
Покрокове приготування кремового супу
Крок 1
Молоді кабачки нарізаю разом зі шкіркою. Картоплю та цибулину очищаю та нарізаю. У каструлю з товстими стінками вливаю оливкову олію, всипаю цибулю і пасерую до золотистого кольору.
Крок 2
Додаю кабачок та картоплю. Трохи підрум’янюю (біля 5 хвилин). Вливаю 1 л води, солю, перчу. Варю овочі на малому вогні до готовності картоплі. Охолоджую і доводжу у блендері до однорідної консистенції.
Крок 3
Додаю тепле молоко, перемішую і знову ставлю на малий вогонь. Постійно помішуючи, доводжу суп до кипіння та одразу ж вимикаю. При подачі посипаю зеленню до смаку
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!