Перейти до вмісту
Головна » Кролик у пряному маринаді

Кролик у пряному маринаді

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кролик у пряному маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин + маринування
    У 1 порції: 490 ккал, 30 г білків,
    36 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г кролятини
    ❯ по 3 гілочки чебрецю та розмарину
    ❯ 200 мл сухого білого вина
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 8 зубчиків часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування кролика у пряному маринаді

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити, очистити від плівок та сухожиль і нарізати невеликими. шматочками. Викласти м’ясо в глибоку миску, посолити та поперчити. Розмарин і чебрець сполоснути, воду струсити та обірвати листочки з гілочок. У миску з м’ясом влити вино, додати трави. Накрити миску харчовою плівкою та помістити в холодильник
    на 8 год.

    Крок 2

    Часник очистити та злегка обсмажити на сковороді на оливковій олії. Викласти на сковороду м’ясо та обсмажувати до золотистої скоринки. Влити в сковороду маринад та готувати м’ясо під кришкою 20 хв. Готову страву подати зі свіжим білим хлібом та лимоном.

    Сьогодні ми дізналися як готується Кролик у пряному маринаді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *