Перейти до вмісту
Головна » Кульки з філе риби

Кульки з філе риби

    Кульки з філе риби

    «Діаменю» рецепт “Кульки з філе риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    92 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе будь-якої риби
    – 2 ст. рису
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 яйця
    – 3 ст. томатної пасти
    – 2 ст. рослинної олії
    – сіль, прянощі – на смак

    Покрокове приготування кульок з філе риби

    Крок 1

    Рисову крупу відварюю до готовності, цибулю подрібнюю, моркву очищую і натираю на великій тертці. Рибне філе пропускаю через м’ясорубку, додаю рис, овочі, яйця, сіль та прянощі. Все ретельно перемішую

    Крок 2

    Формую руками кульки, викладаю в змащену олією форму, поливаю томатною пастою, розведеної невеликою кількістю води. Посипаю прянощами та запікаю в духовці до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кульки з філе риби. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *