«Діаменю» рецепт “Кульки з філе риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
92 ккал
Інгредієнти
– 400 г філе будь-якої риби
– 2 ст. рису
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 яйця
– 3 ст. томатної пасти
– 2 ст. рослинної олії
– сіль, прянощі – на смак
Покрокове приготування кульок з філе риби
Крок 1
Рисову крупу відварюю до готовності, цибулю подрібнюю, моркву очищую і натираю на великій тертці. Рибне філе пропускаю через м’ясорубку, додаю рис, овочі, яйця, сіль та прянощі. Все ретельно перемішую
Крок 2
Формую руками кульки, викладаю в змащену олією форму, поливаю томатною пастою, розведеної невеликою кількістю води. Посипаю прянощами та запікаю в духовці до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!