Перейти до вмісту
Головна » Курка в гарбузі

Курка в гарбузі

    Курка в гарбузі

    «Діаменю» рецепт “Курка в гарбузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    123 ккал

    Інгредієнти

    – 1 тушка курки
    – 1 невеликий гарбуз
    – 1 ст. дикого рису
    – 1 стебло цибулі-порею
    – 3 ст. оливкової олії
    – сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування курки в гарбузі

    Крок 1

    Рис замочую на дві години, зливаю воду та промиваю під проточною водою. Даю воді закипіти, солю, перчу, всипаю крупу. Варю протягом 15 хвилин. Зливаю воду.

    Крок 2

    У гарбузі зрізаю верхівку, відступивши 5 см від плодоніжки, дістаю насіння та м’якуш. Цибулю нарізаю кільцями, обсмажую на сковороді з додаванням олії. Перемішую цибулю з рисом

    Крок 3

    Курячу тушку розрізаю на вісім порційних частин, видаливши шкіру та жир. Усередину гарбуза укладаю шарами рису з цибулею, потім шматки курки. Поливаю рештою олією, накриваю зрізаною верхівкою

    Крок 4

    Запікаю в духовці за температури 160 градусів 2 години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка в гарбузі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *