«Діаменю» рецепт “Курка в солі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
202 ккал
Інгредієнти
– 1 тушка курки
– 5-6 зубчиків часнику
– 2 цибулини
– 3 яйця
– 1,5 кг солі
– зелень петрушки та кропу – на смак
Покрокове приготування курки в солі
Крок 1
Курку вагою 1,5-2 кг мою, зовні та зсередини натираю сумішшю подрібнених часнику, цибулі та зелені. Збиваю яйця і поступово додаю до них сіль.
Крок 2
Половиною цієї суміші заповнюю форму для запікання, укладаю курку та покриваю її сумішшю, що залишилася. Запікаю за 180 град. 60-80 хвилин.
Крок 3
Потім акуратно збиваю соляну скоринку. Виходить найніжніша, в міру солона курочка. Також готую і рибу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!