Перейти до вмісту
Головна » Курка в солі

Курка в солі

    Курка в солі

    «Діаменю» рецепт “Курка в солі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    202 ккал

    Інгредієнти

    – 1 тушка курки
    – 5-6 зубчиків часнику
    – 2 цибулини
    – 3 яйця
    – 1,5 кг солі
    – зелень петрушки та кропу – на смак

    Покрокове приготування курки в солі

    Крок 1

    Курку вагою 1,5-2 кг мою, зовні та зсередини натираю сумішшю подрібнених часнику, цибулі та зелені. Збиваю яйця і поступово додаю до них сіль.

    Крок 2

    Половиною цієї суміші заповнюю форму для запікання, укладаю курку та покриваю її сумішшю, що залишилася. Запікаю за 180 град. 60-80 хвилин.

    Крок 3

    Потім акуратно збиваю соляну скоринку. Виходить найніжніша, в міру солона курочка. Також готую і рибу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка в солі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *