Перейти до вмісту
Головна » Курка з цитрусовими

Курка з цитрусовими

    Курка з цитрусовими

    «Діаменю» рецепт “Курка з цитрусовими” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    130 ккал

    Інгредієнти

    – 1 курка
    – 5 мандаринів
    – 1 лимон
    – 3 зубки часнику
    – 1 ч. л. паприки меленої
    – по 1 ч. л. базиліка та чебрецю сушеного
    – 1 ч. л. перцю чорного
    – сіль на смак

    Покрокове приготування курки з цитрусовими

    Крок 1

    Мандарини та лимон мою і нарізаю разом зі шкіркою на дрібні шматочки. Часник очищаю та пропускаю через прес. Змішую прянощі, часник і сіль.

    Крок 2

    Курку натираю сумішшю прянощів та спецій. Начиняю тушку кількома шматочками лимона та мандарину. Ніжки курки зв’язую мотузкою.

    Крок 3

    Укладаю курку у форму для запікання, змащену невеликою кількістю олії. Зверху обкладаю шматочками цитрусових, що залишилися. Щільно накриваю фольгою і ставлю в розігріту до 200 градусів духовку на півтори години. Даю трохи охолонути та подаю до столу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з цитрусовими. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *