«Діаменю» рецепт “Курка з хурмою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
157 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг курячого філе
– 3 великі хурми
– 1 цибулина
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування курки з хурмою
Крок 1
Хурму мою, нарізаю на шматочки завдовжки близько трьох сантиметрів. Опускаю в каструлю, додаю трохи води та тушу на малому вогні близько 10 хвилин до м’якості.
Крок 2
Куряче філе нарізаю смужками та опускаю в киплячу підсолену воду. Варю під кришкою 20 хвилин. Зливаю воду. Цибулину очищаю і нарізаю півкільцями.
Крок 3
Відварену курку і подрібнену цибулю додаю до хурми, солю, перчу та тушу під кришкою близько 15 -20 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!