Перейти до вмісту
Головна » Курка з хурмою

Курка з хурмою

    Курка з хурмою

    «Діаменю» рецепт “Курка з хурмою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    157 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг курячого філе
    – 3 великі хурми
    – 1 цибулина
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування курки з хурмою

    Крок 1

    Хурму мою, нарізаю на шматочки завдовжки близько трьох сантиметрів. Опускаю в каструлю, додаю трохи води та тушу на малому вогні близько 10 хвилин до м’якості.

    Крок 2

    Куряче філе нарізаю смужками та опускаю в киплячу підсолену воду. Варю під кришкою 20 хвилин. Зливаю воду. Цибулину очищаю і нарізаю півкільцями.

    Крок 3

    Відварену курку і подрібнену цибулю додаю до хурми, солю, перчу та тушу під кришкою близько 15 -20 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка з хурмою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *