«Діаменю» рецепт “Курка зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
178 ккал
Інгредієнти
– 200 г курячого філе
– 200 г стручкової квасолі
– 1 помідор
– 1 морква
– цибулина
– зубчик часнику
– зелень
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування курки зі стручковою квасолею
Крок 1
Куряче філе, не розморожуючи, поміщаю в каструлю, солю та варю на малому вогні 3-5 хвилин. Воду зливаю. Філе нарізаю шматочками, обсмажую на сковороді.
Крок 2
Цибулю та моркву нарізаю кубиками. Додаю цибулю в сковороду до курки, солю, перчу та обсмажую на парі
ложок рослинної олії до золотистого кольору. Викладаю моркву та обсмажую все 2-3 хвилини.
Крок 3
Викладаю моркву та обсмажую все 2-3 хвилини. Перекладаю курку з овочами у форму. Нарізаю дрібно часник та зелень. Помідор – кубиками.
Крок 4
У каструлю з куркою додаю квасолю, помідор та часник. Тушу на малому вогні 10-15 хвилин, посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!