Перейти до вмісту
Головна » Курка зі стручковою квасолею

Курка зі стручковою квасолею

    Курка зі стручковою квасолею

    «Діаменю» рецепт “Курка зі стручковою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    178 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г курячого філе
    – 200 г стручкової квасолі
    – 1 помідор
    – 1 морква
    – цибулина
    – зубчик часнику
    – зелень
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування курки зі стручковою квасолею

    Крок 1

    Куряче філе, не розморожуючи, поміщаю в каструлю, солю та варю на малому вогні 3-5 хвилин. Воду зливаю. Філе нарізаю шматочками, обсмажую на сковороді.

    Крок 2

    Цибулю та моркву нарізаю кубиками. Додаю цибулю в сковороду до курки, солю, перчу та обсмажую на парі
    ложок рослинної олії до золотистого кольору. Викладаю моркву та обсмажую все 2-3 хвилини.

    Крок 3

    Викладаю моркву та обсмажую все 2-3 хвилини. Перекладаю курку з овочами у форму. Нарізаю дрібно часник та зелень. Помідор – кубиками.

    Крок 4

    У каструлю з куркою додаю квасолю, помідор та часник. Тушу на малому вогні 10-15 хвилин, посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Курка зі стручковою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *