Перейти до вмісту
Головна » Куряче суфле

Куряче суфле

    Куряче суфле

    «Діаменю» рецепт “Куряче суфле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    134 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г курячої грудки
    – 4 яйця
    – 2 ст. вівсяного борошна
    – 1 цибулина
    – 1/2 ст. молока
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування курячого суфле

    Крок 1

    Грудку і цибулину пропускаю через м’ясорубку, додаю 4 яєчні жовтки, вівсяне борошно, сіль і перець. Ретельно перемішую.

    Крок 2

    Білки збиваю до густої піни, обережно ложкою вводжу у фарш. Поступово вливаючи молоко, доводжу масу до консистенції сметани. У форму, застелену пергаментним папером, викладаю суміш і ставлю в розігріту до 200 градусів духовку.

    Крок 3

    Випікаю, знизивши температуру до 180 градусів, близько півтори години. За бажання, можна додати до фарш зелень, шматочки овочів (солодкий перець, зелений горошок тощо).

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче суфле. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *