«Діаменю» рецепт “Курячі гомілки в арахісі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 10 курячих гомілок
– 200 г арахісу солоного
– 1 ст. л. сметани
– 1 ст. рослинної олії
– часник сушений мелений
– Перець чорний
– сіль на смак
– листя салату
Покрокове приготування курячих гомілок
Крок 1
Курячі гомілки мою, знімаю шкіру і відрізаю нижні суглоби. Складаю гомілки в миску, додаю сметану, рослинну олію, прянощі та сіль. Накриваю миску харчовою плівкою.
Крок 2
Залишаю на 30-40 хвилин. Арахіс подрібнюю у кавомолці. Деко застилаю фольгою, а на нього встановлюю
сітку. Кожну курячу гомілку обвалюю в арахісі та викладаю на сітку.
Крок 3
Кожну курячу гомілку обвалюю в арахісі та викладаю на сітку. Запікаю в духовці 35 хвилин за температури 200 градусів. Подаю, виклавши на листя салату
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!