Перейти до вмісту
Головна » Курячі гомілки в арахісі

Курячі гомілки в арахісі

    Курячі гомілки в арахісі

    «Діаменю» рецепт “Курячі гомілки в арахісі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 10 курячих гомілок
    – 200 г арахісу солоного
    – 1 ст. л. сметани
    – 1 ст. рослинної олії
    – часник сушений мелений
    – Перець чорний
    – сіль на смак
    – листя салату

    Покрокове приготування курячих гомілок

    Крок 1

    Курячі гомілки мою, знімаю шкіру і відрізаю нижні суглоби. Складаю гомілки в миску, додаю сметану, рослинну олію, прянощі та сіль. Накриваю миску харчовою плівкою.

    Крок 2

    Залишаю на 30-40 хвилин. Арахіс подрібнюю у кавомолці. Деко застилаю фольгою, а на нього встановлюю
    сітку. Кожну курячу гомілку обвалюю в арахісі та викладаю на сітку.

    Крок 3

    Кожну курячу гомілку обвалюю в арахісі та викладаю на сітку. Запікаю в духовці 35 хвилин за температури 200 градусів. Подаю, виклавши на листя салату

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі гомілки в арахісі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *