«Діаменю» рецепт “Курячі ніжки в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
183 ккал
Інгредієнти
– 8 курячих ніжок
– 2 великі цибулини
– 250 г майонезу
– 3 ст. оцту
– 1 ч. л. прянощів для шашлику
– 1 велике яблуко
– сіль
– перець
– рослинна олія
Покрокове приготування курячих’ ніжок
Крок 1
Ніжки мою, обсушую. Нарізаю цибулю кільцями, розминаю в мисці руками, додаю майонез, оцет, сіль, перець та прянощі, перемішую. Викладаю в маринад курячі ніжки, залишаю на 30 хвилин.
Крок 2
З яблука видаляю серцевину, нарізаю шматочками. Змащую форму рослинною олією, викладаю ніжки, засинаю яблуком. Додаю цибулю і трохи поливаю маринадом.
Крок 3
Ставлю в розігріту до 190 град. духовку, запікаю 50 хвилин, полив за цей час двічі маринадом.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!