Перейти до вмісту
Головна » Курячі ніжки в духовці

Курячі ніжки в духовці

    Курячі ніжки в духовці

    «Діаменю» рецепт “Курячі ніжки в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    183 ккал

    Інгредієнти

    – 8 курячих ніжок
    – 2 великі цибулини
    – 250 г майонезу
    – 3 ст. оцту
    – 1 ч. л. прянощів для шашлику
    – 1 велике яблуко
    – сіль
    – перець
    – рослинна олія

    Покрокове приготування курячих’ ніжок

    Крок 1

    Ніжки мою, обсушую. Нарізаю цибулю кільцями, розминаю в мисці руками, додаю майонез, оцет, сіль, перець та прянощі, перемішую. Викладаю в маринад курячі ніжки, залишаю на 30 хвилин.

    Крок 2

    З яблука видаляю серцевину, нарізаю шматочками. Змащую форму рослинною олією, викладаю ніжки, засинаю яблуком. Додаю цибулю і трохи поливаю маринадом.

    Крок 3

    Ставлю в розігріту до 190 град. духовку, запікаю 50 хвилин, полив за цей час двічі маринадом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі ніжки в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *