Перейти до вмісту
Головна » Курячі оладки

Курячі оладки

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Курячі оладки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 300 г курячого філе
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. льняного борошна
    ❯ 1 ст. сметани
    ❯ 3 ст.л куркуми
    ❯ сіль, перець

    Покрокове приготування курячіх оладків

    Крок 1

    Куряче філе промиваю під проточною водою, очищаю від плівок та хрящів. Нарізаю невеликими шматочками. Цибулину очищаю і дрібно нарізаю. Змішую філе з цибулею, сметаною, яйцем, борошном та куркумою.

    Крок 2

    Солю і перчу до смаку. Столовою ложкою викладаю фарш на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії.

    Крок 3

    Обсмажую спочатку з одного боку, потім перевертаю і смажу до готовності під кришкою. Готові оладки подаю зі сметаною.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі оладки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *