Рецепт “Курячий КОРДОН БЛЮ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряче філе – 2 штуки
– Сир – 4 шматочки
– Шинка – 4 шматочки
– Гірчиця – 1 ст. ложка
– Борошно – 100 грамів
– Хлібні сухарі – 100 грамів
– Яйце – 1 штука
– Сіль
Покроковий процес приготування курячий КОРДОН БЛЮ
Крок 1
Розрізаємо куряче філе вздовж дві половинки. На плівку викладаємо філе та злегка змочуємо водою. Накриваємо плівкою та акуратно відбиваємо м’ясо. Відправляємо філе до холодильника на кілька хвилин.
Крок 2
Знімаємо верхню плівку з філе, солимо та перчимо. Злегка змащуємо гірчицею. По центру філе кладемо шматок шинки та сир. Загортаємо боки та скручуємо рулетик. Добре загортаємо плівкою і забираємо в морозилку на кілька хвилин.
Крок 3
У три окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі та одне яйце. У яйце додаємо 1 ст.л. води, сіль і перець. Збиваємо до однорідності.
Крок 4
Беремо рулетик і обмочуємо на борошно з усіх боків. Струшуємо зайву муку і занурюємо в яйце. Потім присипаємо сухарями, злегка притискаючи. Відправляємо в холодильник на годину.
Крок 5
Нагріваємо сковороду. Додаємо 2 ст. рослинної олії та невеликий шматочок вершкового. Коли олія нагріється, кладемо Кордон блю на сковороду швом донизу. Смажимо на середньому вогні 4-5 хвилин із кожного боку. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Відправляємо Кордон блю в духовку на 10 хвилин в сковороді або формі для запікання.