Перейти до вмісту
Головна » Курячий КОРДОН БЛЮ

Курячий КОРДОН БЛЮ

    Курячий КОРДОН БЛЮ

    Рецепт “Курячий КОРДОН БЛЮ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Куряче філе – 2 штуки
    – Сир – 4 шматочки
    – Шинка – 4 шматочки
    – Гірчиця – 1 ст. ложка
    – Борошно – 100 грамів
    – Хлібні сухарі – 100 грамів
    – Яйце – 1 штука
    – Сіль

    Покроковий процес приготування курячий КОРДОН БЛЮ
    Курячий КОРДОН БЛЮ1

    Крок 1

    Розрізаємо куряче філе вздовж дві половинки. На плівку викладаємо філе та злегка змочуємо водою. Накриваємо плівкою та акуратно відбиваємо м’ясо. Відправляємо філе до холодильника на кілька хвилин.

    Курячий КОРДОН БЛЮ2

    Крок 2

    Знімаємо верхню плівку з філе, солимо та перчимо. Злегка змащуємо гірчицею. По центру філе кладемо шматок шинки та сир. Загортаємо боки та скручуємо рулетик. Добре загортаємо плівкою і забираємо в морозилку на кілька хвилин.

    Курячий КОРДОН БЛЮ3

    Крок 3

    У три окремі тарілки насипаємо борошно, сухарі та одне яйце. У яйце додаємо 1 ст.л. води, сіль і перець. Збиваємо до однорідності.

    Курячий КОРДОН БЛЮ4

    Крок 4

    Беремо рулетик і обмочуємо на борошно з усіх боків. Струшуємо зайву муку і занурюємо в яйце. Потім присипаємо сухарями, злегка притискаючи. Відправляємо в холодильник на годину.

    Курячий КОРДОН БЛЮ5

    Крок 5

    Нагріваємо сковороду. Додаємо 2 ст. рослинної олії та невеликий шматочок вершкового. Коли олія нагріється, кладемо Кордон блю на сковороду швом донизу. Смажимо на середньому вогні 4-5 хвилин із кожного боку. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Відправляємо Кордон блю в духовку на 10 хвилин в сковороді або формі для запікання.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий КОРДОН БЛЮ. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *