Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп

Курячий суп

    Курячий суп

    «Діаменю» рецепт “Курячий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    60 ккал

    Інгредієнти

    – 3 курячі стегенця
    – 3 картоплини
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 30 г вермішелі
    – зелень
    – сіль
    – мелений перець та естрагон – на смак

    Покрокове приготування курячого супу

    Крок 1

    Стегенця викладаю в каструлю з холодною водою, доводжу до кипіння. Зменшую вогонь, солю, викладаю цибулину прямо в лушпинні та закриваю кришкою. Варю на малому вогні близько 30 хвилин

    Крок 2

    Дістаю цибулину. У каструлю додаю нарізану кубиками морква. Картоплю очищаю, мою, нарізаю кубиками та кладу в суп. Варю ще близько 15 хвилин. Додаю вермішель, варю 15 хвилин.

    Крок 3

    Солю, перчу, додаю естрагон. Знімаю з вогню через 5 хвилин. Даю супу настоятися 20 хвилин. При подачі додаю рубану зелень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *