«Діаменю» рецепт “Курячий суп з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
188 ккал
Інгредієнти
– 2,5 л води
– 1 середня куряча грудка
– 1 цибулина
– 1 морква
– 100 г печериць
– 300 г цвітної капусти
– 1 ст. замороженого зеленого горошку
– сіль
– перець
– лавровий лист
Покрокове приготування курячий суп
Крок 1
Курячі грудки на кістки без шкіри заливаю 2,5 л води та варю 30 хвилин. Після закипання солю.
Крок 2
Додаю цибулину повністю, нарізані морква та 100 г печериць. М’ясо дістаю та розбираю на волокна. Додаю в киплячий суп заморожену цвітну капусту, через 10 хвилин – горошок.
Крок 3
Варю ще 10 хвилин, повертаю до супу м’ясо, засипаю перець горошком, кладу лавровий лист. При подачі посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!