Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп з горошком

Курячий суп з горошком

    Курячий суп з горошком

    «Діаменю» рецепт “Курячий суп з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    188 ккал

    Інгредієнти

    – 2,5 л води
    – 1 середня куряча грудка
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 100 г печериць
    – 300 г цвітної капусти
    – 1 ст. замороженого зеленого горошку
    – сіль
    – перець
    – лавровий лист

    Покрокове приготування курячий суп

    Крок 1

    Курячі грудки на кістки без шкіри заливаю 2,5 л води та варю 30 хвилин. Після закипання солю.

    Крок 2

    Додаю цибулину повністю, нарізані морква та 100 г печериць. М’ясо дістаю та розбираю на волокна. Додаю в киплячий суп заморожену цвітну капусту, через 10 хвилин – горошок.

    Крок 3

    Варю ще 10 хвилин, повертаю до супу м’ясо, засипаю перець горошком, кладу лавровий лист. При подачі посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп з горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *