Рецепт “Курячий суп з манними галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 40 хвилин
Інгредієнти
На 4 порції:
– 2 курячі грудки на кістки
– 50 г вершкового масла
– 100 г манної крупи
– 1 цибулина
– 1 морква
– 2 ст. л. рослинної олії
– по 50 г замороженої кукурудзи та зеленого горошку
– 1 яйце
– 2 зубчики часнику
– зелень для прикраси
– сіль
– мелений чорний
– перець
Покроковий процес приготування супу з манними галушками
Крок 1
Курячі грудки вимити, покласти в каструлю та залити 3 л води. Поставити на вогонь, довести до кипіння та зняти піну. Варити на невеликому вогні 2 год. Бульйон процідити, філе відокремити від кістки.
Крок 2
Бульйон (150 мл) злегка посолити, довести до кипіння і додати вершкове масло. Коли воно розтопиться, тонким цівком всипати манну крупу і, помішуючи, варити 2 хв. Дати охолонути.
Крок 3
Цибулину очистити та дрібно порубати. Моркву вимити, очистити та нарізати тонкою соломкою. У сковороді розігріти олію та обсмажити овочі до підрум’янювання.
Крок 4
Курячий бульйон, що залишився, знову довести до кипіння. Додати смажені овочі та варити навколо 3 хв. Покласти заморожені кукурудзу і зелений горошок, варити 5 хв.
Крок 5
У манну масу додати яйце і добре вимісити. Потім за допомогою чайної ложки сформувати невеликі галушки, опустити в бульйон з овочами та варити 2 хв після випливання.
Крок 6
Часник очистити та подрібнити. Додати майже готовий суп, посолити, поперчити та довести до кипіння. Розлити по тарілках, додати в кожну зелень та куряче філе.