Перейти до вмісту
Головна » Курячий суп з манними галушками

Курячий суп з манними галушками

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Курячий суп з манними галушками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 40 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 2 курячі грудки на кістки
    – 50 г вершкового масла
    – 100 г манної крупи
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – по 50 г замороженої кукурудзи та зеленого горошку
    – 1 яйце
    – 2 зубчики часнику
    – зелень для прикраси
    – сіль
    – мелений чорний
    – перець

    Покроковий процес приготування супу з манними галушками
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Курячі грудки вимити, покласти в каструлю та залити 3 л води. Поставити на вогонь, довести до кипіння та зняти піну. Варити на невеликому вогні 2 год. Бульйон процідити, філе відокремити від кістки.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Бульйон (150 мл) злегка посолити, довести до кипіння і додати вершкове масло. Коли воно розтопиться, тонким цівком всипати манну крупу і, помішуючи, варити 2 хв. Дати охолонути.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Цибулину очистити та дрібно порубати. Моркву вимити, очистити та нарізати тонкою соломкою. У сковороді розігріти олію та обсмажити овочі до підрум’янювання.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Курячий бульйон, що залишився, знову довести до кипіння. Додати смажені овочі та варити навколо 3 хв. Покласти заморожені кукурудзу і зелений горошок, варити 5 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    У манну масу додати яйце і добре вимісити. Потім за допомогою чайної ложки сформувати невеликі галушки, опустити в бульйон з овочами та варити 2 хв після випливання.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Часник очистити та подрібнити. Додати майже готовий суп, посолити, поперчити та довести до кипіння. Розлити по тарілках, додати в кожну зелень та куряче філе.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий суп з манними галушками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *