Перейти до вмісту
Головна » Квашена капуста з морквою

Квашена капуста з морквою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Квашена капуста з морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 100 ккал, 4 г білків,
    1 г жирів, 19 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 500 г білокачанної капусти
    ❯ 300 г моркви
    ❯ 200 г цибулі
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. кмина
    ❯ 2 ст. л. свіжонатертого кореня хрону

    Покроковий процес приготування квашеної капусти

    Крок 1

    Капусту вимити, біля качана вирізати качан, листя нашаткувати смужками. Моркву очистити та натерти на
    великій тертці. Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями та разом з капустою та морквою викласти в каструлю.

    Крок 2

    Засипати овочі сіллю і кмином, додати хрін і перетерти, щоб виділився сік. Притиснути капусту в каструлі так, щоб овочі повністю були вкриті соком. Накрити їх тарілкою, придавити гнітом та залишити на 5 днів. Розкласти у стерилізовані банки.

    Сьогодні ми дізналися як готується Квашена капуста з морквою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *