Перейти до вмісту
Головна » Ліниві вареники

Ліниві вареники

    Ліниві вареники

    «Діаменю» рецепт “Ліниві вареники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г сиру
    – 1 ст. родзинок
    – 1 яйце
    – ягоди (можна заморожені)
    – вівсяні висівки (мелені вівсяні пластівці)
    – цукрозамінник і сіль – на смак

    Покрокове приготування лінивих вареників

    Крок 1

    Родзинки промиваю та обсушую. Яйце розтираю, додаю сир, висівки, родзинки та цукрозамінник.

    Крок 2

    Все ретельно перемішую, формую невеликі кульки, топчу їх пальцями. Опускаю в киплячу підсолену воду на 3 хвилини.

    Крок 3

    Перед подачею поливаю ягідним соусом: будь-які перетерті ягоди змішую із йогуртом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ліниві вареники. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *