Перейти до вмісту
Головна » Лимонний мус

Лимонний мус

    Лимонний мус

    «Діаменю» рецепт “Лимонний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    126 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. желатину
    – цедра половини лимона
    – 1 яйце
    – 250 г сиру (3%)
    – порошок стевії до смаку

    Покрокове приготування лимонного мусу

    Крок 1

    Замочую желатин у воді, даю набрякнути. Лимонну цедру тру на дрібній тертці. Змішую частину сиру, порошок стевії та яєчний жовток.

    Крок 2

    Суміш підігріваю трохи на водяній бані та додаю желатин. Добре перемішую до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Білок збиваю до піни та змішую з сиром, що залишився. Все з’єдную в одній ємності, перемішую та розкладаю по формах. Забираю в холодильник. Через 3 години десерт готовий

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лимонний мус. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *