Рецепт “Листковий гратен з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 400 г свинини (скибочками)
❯ 4 бульби картоплі
❯ 1 бульба фенхелю
❯ 2 цибулини
❯ 3 стручки солодкого перцю
❯ 100 г печериць
❯ 2 помідори
❯ 100 г тертого сиру
❯ 150 мл курячого бульйону
❯ 125 мл білого сухого вина
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування гратену з м’ясом
Крок 1
Картоплю варити в киплячій підсоленій воді 15 хв, очистити та нарізати кружальцями. Фенхель нарізати
пластинами, перець – скибочками. Гриби нарізати пластинами.
Крок 2
Очищену цибулину нарізати півкільцями та обсмажити на 2 ст. л. олії. Закласти гриби та готувати бл. 7 хв.
Посолити та поперчити.
Крок 3
У форму викласти шарами картопля, гриби, м’ясо, фенхель, солодкий перець та помідори. Влити у форму 2 ст. л. олії, вино і бульйон і запікати блюдо 35 хв при 180 °. Посипати сиром та готувати ще 20 хв.