Перейти до вмісту
Головна » Листковий гратен з м’ясом

Листковий гратен з м’ясом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Листковий гратен з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 400 г свинини (скибочками)
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 1 бульба фенхелю
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 3 стручки солодкого перцю
    ❯ 100 г печериць
    ❯ 2 помідори
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 150 мл курячого бульйону
    ❯ 125 мл білого сухого вина
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гратену з м’ясом

    Крок 1

    Картоплю варити в киплячій підсоленій воді 15 хв, очистити та нарізати кружальцями. Фенхель нарізати
    пластинами, перець – скибочками. Гриби нарізати пластинами.

    Крок 2

    Очищену цибулину нарізати півкільцями та обсмажити на 2 ст. л. олії. Закласти гриби та готувати бл. 7 хв.
    Посолити та поперчити.

    Крок 3

    У форму викласти шарами картопля, гриби, м’ясо, фенхель, солодкий перець та помідори. Влити у форму 2 ст. л. олії, вино і бульйон і запікати блюдо 35 хв при 180 °. Посипати сиром та готувати ще 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Листковий гратен з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *