Перейти до вмісту
Головна » Листковий пиріг

Листковий пиріг

    Листковий пиріг

    «Діаменю» рецепт “Листковий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    162 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г капусти
    – 300 г фаршу
    – 2 яйця
    – 1 морква
    – цибулина
    – 1-2 ст. Псіліум
    – зелена цибуля
    – часник
    – сир
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування листкового пирога

    Крок 1

    Капусту подрібнюю. Якщо тверда, проварюю. Бульйон зливаю. Даю охолонути, змішую з рубаним зеленою цибулею, збитими яйцями та псилліумом, солю, перчу. Випікаю товсті млинці.

    Крок 2

    Фарш приправляю сіллю, перцем, подрібненим часником. З моркви та цибулі готую засмажку. На кожен капустяний млинець викладаю шарами фарш, засмаження, натертий сир. Зверху присипаю сиром. Запікаю в духовці за 200 град. 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Листковий пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *