Перейти до вмісту
Головна » Листковий пиріг з капусти

Листковий пиріг з капусти

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Листковий пиріг з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 25 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 качан капусти (бл. 1,5 кг)
    ❯ 300 г сметани
    ❯ 3 ст. л. томатного соусу
    ❯ 400 г рубаного м’яса (свинина + яловичина)
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 70 г тертого сиру
    ❯ 1 жовток
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування листкового пиріга
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    У капусти вирізати качан, занурити качан у киплячу воду, варити 10-15 хв та розібрати на листя. Ущільнення на листі зрізати. Для соусу сметану змішати з томатним соусом. Духовку нагріти до 180 °.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Очищену цибулину порубати та обсмажити на олії. Додати м’ясо, посолити, поперчити та готувати 15 хв. У форму шарами викладати листи капусти та м’ясо, промазуючи кожен шар м’яса соусом.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Верхнім шаром укласти капусту. Накрити форму кришкою та запікати виріб 1 ч. Жовток розбовтати з 1 ст. л.
    води, злегка посолити та перемішати з сиром. Викласти масу рівним шаром на виріб та запікати 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Листковий пиріг з капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *