Перейти до вмісту
Головна » Мафіни з перепелиними яйцями

Мафіни з перепелиними яйцями

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мафіни з перепелиними яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 150 г бекону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ 225 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ 1/4 ч. л. соди
    ❯ 165 мл молока
    ❯ 1/2 ч. л. оцту
    ❯ сіль
    ❯ 165 мл натурального йогурту
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 яйце
    ❯ 8 перепелиних яєць
    ❯ жир для змащування формочок
    ❯ 2 гілочки чебрецю

    Покроковий процес приготування мафінів з перепелиними яйцями

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Форми для мафінів змастити жиром.

    Крок 2

    Бекон порізати тонкими брусочками. Цибулину очистити та нарізати півкільцями. На сковороді без жиру обсмажувати бекон, поки з нього не витопиться жир. Додати цибулю та обсмажувати її до прозорості. Цибуля
    з беконом зняти з вогню та остудити.

    Крок 3

    Борошно просіяти з розпушувачем і щіпкою солі. Додати молоко і йогурт, вбити яйце та рослинну олію і добре перемішати. Соду погасити оцтом і додати в тісто.

    Крок 4

    Чебрець промити та обсушити, листочки з гілочок обірвати та додати в тісто. Підмішати в тісто цибулю з беконом та тертий сир. Перепелині яйця відварити та очистити.

    Крок 5

    Тісто розлити по підготовленим формочкам, заповнивши кожну на третину. У кожну покласти 1 очищене яйце і втиснути його в тісто. Накрити яйця невеликою кількістю тесту та випікати мафіни 15-20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мафіни з перепелиними яйцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *