Перейти до вмісту
Головна » Мармелад із полуниці

Мармелад із полуниці

    Мармелад із полуниці

    «Діаменю» рецепт “Мармелад із полуниці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    32 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г полуниці (можна замороженої)
    – 25 г агар-агару
    – цукрозамінник – на смак

    Покроковий процес приготування мармеладу із полуниці

    Крок 1

    Подрібнюю ягоди до однорідного стану пюре. Доводжу масу до 850 г водою. Додаю порошок агар-агару та цукрозамінник. Ретельно перемішую, щоб не залишилося грудочок.

    Крок 2

    На малому вогні доводжу суміш до кипіння. Помішуючи, проварюю ще 2 хвилини. Вимикаю вогонь, знімаю піну, що утворилася.

    Крок 3

    Охолоджую масу приблизно 5-10 хвилин, щоб її температура трохи знизилася, але при цьому суміш не встигла загуснути

    Крок 4

    Розливаю масу силіконовими порційним формам. Ставлю в холодильник на годину до застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мармелад із полуниці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *