Перейти до вмісту
Головна » Мариновані гриби за 5 хвилин

Мариновані гриби за 5 хвилин

    Мариновані гриби за 5 хвилин

    Рецепт “Мариновані гриби за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Печериці 800 гр
    – Цибуля 60 гр
    – Часник 3 зубки
    – Паприка 1 ч. л.
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Чилі 0,5 ч. л.
    – Коріандр_ 1 ч.л.
    – Цукор 1 ч.л.
    – Соєвий соус (темний) 2 ст.
    – Яблучний оцет(6%) 2 ст.
    – Рослинна олія 30 мл
    – Зелена цибуля
    – Кінза
    – Сіль

    Покроковий процес приготування маринованих грибів
    Мариновані гриби за 5 хвилин1

    Крок 1

    Нарізаємо гриби на дві, три частини. Кип’ятимо воду, солимо та варимо гриби близько десяти хвилин. Зливаємо воду із грибів.

    Мариновані гриби за 5 хвилин2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю та часник, і відправляємо до грибів. Додаємо паприку, Чорний перець, чилі, коріандр та цукор.

    Мариновані гриби за 5 хвилин3

    Крок 3

    Ставимо сатейник на плиту, наливаємо олію і нагріваємо. Виливаємо масло в гриби та перемішуємо. Наливаємо соєвий соус та яблучний оцет. Ще раз все добре перемішуємо. Додаємо нарізану зелену цибулю та кінзу.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мариновані гриби за 5 хвилин. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *