Рецепт “Мариновані гриби за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Печериці 800 гр
– Цибуля 60 гр
– Часник 3 зубки
– Паприка 1 ч. л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Чилі 0,5 ч. л.
– Коріандр_ 1 ч.л.
– Цукор 1 ч.л.
– Соєвий соус (темний) 2 ст.
– Яблучний оцет(6%) 2 ст.
– Рослинна олія 30 мл
– Зелена цибуля
– Кінза
– Сіль
Покроковий процес приготування маринованих грибів
Крок 1
Нарізаємо гриби на дві, три частини. Кип’ятимо воду, солимо та варимо гриби близько десяти хвилин. Зливаємо воду із грибів.
Крок 2
Нарізаємо цибулю та часник, і відправляємо до грибів. Додаємо паприку, Чорний перець, чилі, коріандр та цукор.
Крок 3
Ставимо сатейник на плиту, наливаємо олію і нагріваємо. Виливаємо масло в гриби та перемішуємо. Наливаємо соєвий соус та яблучний оцет. Ще раз все добре перемішуємо. Додаємо нарізану зелену цибулю та кінзу.