Перейти до вмісту
Головна » Мінестроне

Мінестроне

    Мінестроне

    «Діаменю» рецепт “Мінестроне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    48 ккал

    Інгредієнти

    – 1,2 л м’ясного або овочевого бульйону
    – 2 картоплини
    – 2 солодких перців
    – цибулина
    – 1 морква
    – невеликий кабачок
    – 1 помідор
    – 0,5 ст. зеленого горошку
    – стебло селери
    – 2 ст. оливкової олії
    – зелень, сіль та мелений перець – на смак

    Покрокове приготування мінестроне

    Крок 1

    Картоплю нарізаю брусочками, моркву натираю на тертці, обсмажую в каструлі на розігрітому оливковій олії протягом 5 хвилин.

    Крок 2

    Додаю нарізані цибулю, селера та солодкий перець. Обсмажую 3 хвилини. Окремо кип’ячу бульйон. До овочів
    додаю горошок, нарізані кабачок та помідор без шкірки

    Крок 3

    Вливаю киплячий бульйон, накриваю кришкою та варю на малому вогні близько 10-15 хвилин. Солю, перчу, посипаю рубаною зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мінестроне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *