Перейти до вмісту
Головна » Міні-піци

Міні-піци

    Міні-піци

    Рецепт “Міні-піци” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хв.

    У 1 порції: 330 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 1 упаковка листкового дріжджового тіста
    – 4 ст. л.оливкової олії
    – 6 дрібних печериць
    – 8 помідорів чері
    – 1/2 стебла цибулі-порею
    – 100 г шинки
    – 200 г твердого сиру
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування міні-піци

    Крок 1

    Тісто розморозьте, злегка разкотати та виріжте 4 кола. Кожен змастіть оливковою олією.

    Крок 2

    Печериці очистить та наріжте пластинами. Помідори черрі розріжте на половинки, цибуля-порей наріжте кільцями, шинку – смужками. Сир натріть на великій тертці.

    Крок 3

    Гриби, помідори чері, цибуля-порей і шинку розкладете по колах з тіста. З того, що залишилося, можна зробити кантик по краю коржів. Посипте тертим сиром і поставте в духовку на 10 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Міні-піци. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *