Рецепт “Міні-піци” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хв.
У 1 порції: 330 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 1 упаковка листкового дріжджового тіста
– 4 ст. л.оливкової олії
– 6 дрібних печериць
– 8 помідорів чері
– 1/2 стебла цибулі-порею
– 100 г шинки
– 200 г твердого сиру
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування міні-піци
Крок 1
Тісто розморозьте, злегка разкотати та виріжте 4 кола. Кожен змастіть оливковою олією.
Крок 2
Печериці очистить та наріжте пластинами. Помідори черрі розріжте на половинки, цибуля-порей наріжте кільцями, шинку – смужками. Сир натріть на великій тертці.
Крок 3
Гриби, помідори чері, цибуля-порей і шинку розкладете по колах з тіста. З того, що залишилося, можна зробити кантик по краю коржів. Посипте тертим сиром і поставте в духовку на 10 хв. при 180°.