Перейти до вмісту
Головна » Мітболи з кропом та картоплею

Мітболи з кропом та картоплею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мітболи з кропом та картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г рубаного м’яса
    ❯ 3 великі бульби картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 100 г черствого білого хліба
    ❯ 1 яйце
    ❯ 100 мл нежирних вершків чи молока
    ❯ 3–4 гілочки кропу + для подачі
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мітбол

    Крок 1

    Цибулину очистити, дрібно посікти та обсмажити на сковороді на 1 ст. л. олії до прозорості. Картоплю очистити, вимити та натерти на великій тертці. Часник очистити та стовкти у ступці зі щіпкою солі. Хліб розмочити у невеликій кількості води та добре віджати. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати.

    Крок 2

    У мисці м’ясо перемішати з хлібом та картоплею, додати обсмажену цибулю та кріп, влити вершки, вбити яйце і добре перемішати. Додати сіль, перець та ще раз перемішати.

    Крок 3

    Вологими руками сформувати з маси круглі мітболи і порційно обсмажувати на сковороді на олії по 7-8 хв з кожного боку.

    Крок 4

    Обсмажені мітболи перекласти в каструлю з товстим дном, влити прибл. 100 мл води та гасити під кришкою 15 хв. Подати гарячими, за бажанням, полив соусом, що утворився під час гасіння.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи з кропом та картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *