Перейти до вмісту
Головна » Млинці з грибами

Млинці з грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Млинці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 6 яєць
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 250 г рубаного м’яса
    ❯ 500 г печериць
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування млинців з грибами

    Крок 1

    Для тесту борошно просіяти зі щіпкою солі, потім з’єднати з яйцями та молоком. Міксером перемішати до одержання маси однорідної консистенції. З тесту, що вийшов, спекти кілька тонких млинців.

    Крок 2

    Для начинки цибулю очистити, дрібно нарізати та підрум’янити на олії. Додати м’ясо та смажити, помішуючи, до зміни кольору. Печериці дрібно нарізати. Додати до м’яса з цибулею та смажити 5 хв. Влити вершки та гасити 5 хв. Дати трохи охолонути та з’єднати з тертим сиром.

    Крок 3

    Приготовлену начинку розподілити на млинці, кожен скласти рулетиком. Відразу подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *