Рецепт “Млинці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 210 ккал
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 250 г борошна
❯ 6 яєць
❯ 500 мл молока
❯ 1 цибулина
❯ 250 г рубаного м’яса
❯ 500 г печериць
❯ 150 мл вершків
❯ 100 г тертого сиру
❯ рослинна олія для смаження
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування млинців з грибами
Крок 1
Для тесту борошно просіяти зі щіпкою солі, потім з’єднати з яйцями та молоком. Міксером перемішати до одержання маси однорідної консистенції. З тесту, що вийшов, спекти кілька тонких млинців.
Крок 2
Для начинки цибулю очистити, дрібно нарізати та підрум’янити на олії. Додати м’ясо та смажити, помішуючи, до зміни кольору. Печериці дрібно нарізати. Додати до м’яса з цибулею та смажити 5 хв. Влити вершки та гасити 5 хв. Дати трохи охолонути та з’єднати з тертим сиром.
Крок 3
Приготовлену начинку розподілити на млинці, кожен скласти рулетиком. Відразу подати на стіл.