![Лазання з білими грибами](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/01/mlynczi-z-krevetkamy.jpg)
Рецепт “Млинці з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
Інгредієнти
На 4 порції:
– 2 яйця
– по щіпці солі та цукру
– 3 ст. л. рослинної олії
– 170 г борошна
– 250 мл молока
– 100 г креветок
– 1/2 цибулини
– 3 печериці
– 200 мл жирних вершків
– 1 ст. л. рубаної зелені
Покроковий процес приготування млинців з креветками
![Лазання з білими грибами1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/01/mlynczi-z-krevetkamy1.jpg)
Крок 1
Яйця збити з сіллю, цукром, влити 1 стіл. ложку олії. Перемішати з борошном, потім поступово додати молоко до здобуття гладкої маси. Випекти млинці.
![Лазання з білими грибами2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/01/mlynczi-z-krevetkamy2.jpg)
Крок 2
Креветки відварити та подрібнити. Цибулю посікти та обсмажити на решті олії. Додати нарізані гриби та обсмажувати 3 хв. Влити вершки, посолити, поперчити та гасити 3 хв.
![Лазання з білими грибами3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2024/01/mlynczi-z-krevetkamy3.jpg)
Крок 3
Грибній масі дати охолонути, підмішати креветки та зелень. Масою, що вийшла, начинити млинці та згорнути. Забрати у холод. Потім крупно нарізати та подати на стіл