Рецепт “Млинні рулетики з варенням з посипанням з цукрової пудри з подрібненими пряниками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 740 ккал, 14 г білків,
37 г жирів, 88 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 мл молока
❯ дрібка солі
❯ 3 яйця
❯ 1 ч. л. рослинної олії
❯ 100 г цільнозернового борошна
❯ 50–70 г борошна
❯ олія для смаження
❯ 200 г сливового або абрикосового варення
❯ 60 г пряників
❯ 40 г цукрової пудри
❯ розтоплене вершкове масло
Покроковий процес приготування млинних рулетиків
Крок 1
Яйця збити з молоком. Додати щіпку солі та 1 чайн. ложку олії. Всипати обидва види борошна і добре перемішати. Млинець, що вийшов тісто накрити серветкою і залишити на 30 хв.
Крок 2
Для посипання пряники подрібнити та змішати з цукровою пудрою. За бажанням додати щіпку меленої кориці.
Крок 3
Нагріти на сковороді олію або вершкове масло і порційно посмажити на ньому 8–12 млинців до золотаво-коричневого кольору. Намазати млинці варенням, згорнути рулетиками, нарізати шматочками прибл. 1,5 см та викласти на блюдо. Посипати сумішшю з пряників із цукровою пудрою і збризкати розтопленим вершковим маслом. Прикрасити за бажанням.