«Діаменю» рецепт “Молочна свинина” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
357 ккал
Інгредієнти
– 1 кг нежирної свинини
– 600 мл молока
– 4 ст. рослинної олії
– 1 ст. розмарину
– 15 горошин чорного перцю
– щіпка сушеної шавлії
– сіль на смак
Покрокове приготування молочної свинини
Крок 1
У ступці користі перець, розмарин, шавлія і сіль. Шматок свинини розрізаю навпіл, обсушую паперовим рушником, натираю з усіх боків прянощами.
Крок 2
У сотейнику розігріваю олію, обсмажую м’ясо з усіх боків на сильному вогні. Заливаю молоком, запікаю у духовці при 160 град. близько години.
Крок 3
Під час приготування кілька разів перевертаю. Готовому м’ясу даю відпочити 10 хв. Подаю, полив соусом, що утворився при запіканні.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!