Перейти до вмісту
Головна » Молочна свинина

Молочна свинина

    Молочна свинина

    «Діаменю» рецепт “Молочна свинина” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    357 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг нежирної свинини
    – 600 мл молока
    – 4 ст. рослинної олії
    – 1 ст. розмарину
    – 15 горошин чорного перцю
    – щіпка сушеної шавлії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування молочної свинини

    Крок 1

    У ступці користі перець, розмарин, шавлія і сіль. Шматок свинини розрізаю навпіл, обсушую паперовим рушником, натираю з усіх боків прянощами.

    Крок 2

    У сотейнику розігріваю олію, обсмажую м’ясо з усіх боків на сильному вогні. Заливаю молоком, запікаю у духовці при 160 град. близько години.

    Крок 3

    Під час приготування кілька разів перевертаю. Готовому м’ясу даю відпочити 10 хв. Подаю, полив соусом, що утворився при запіканні.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Молочна свинина. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *