Перейти до вмісту
Головна » Молода картопля з кропом

Молода картопля з кропом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Молода картопля з кропом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    Для картоплі:
    ❯ 1 кг молодої картоплі
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ сіль
    Для салату:
    ❯ 5 невеликих молодих буряків
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1/2 апельсину
    ❯ 1 ст. л. цедри апельсина
    ❯ 2 ч. л. меленого куміна
    ❯ 1 ст. л. солі
    ❯ 1/2 пучка м’яти
    ❯ кілька гілочок кінзи
    ❯ 2–3 ст. л. натурального йогурту

    Покроковий процес приготування молодої картоплі з кропом

    Крок 1

    Приготувати картоплю. Часник очистити. Олію охолодити та нарізати кубиками. Кріп промити, обсушити та дрібно порубати. Картоплю очистити та вимити, у каструлі залити водою так, щоб усі бульби були покриті, додати часник і довести до кипіння.

    Крок 2

    Картоплю посолити на смак і варити під кришкою на середньому вогні прибл. 20 хв. Воду злити, часник видалити. Додати до картоплі вершкове масло і, перемішуючи, нагрівати на повільному вогні, поки масло не розтопиться. Каструлю зняти з вогню, покласти рубаний кріп і добре перемішати. До подачі зберегти гарячим.

    Крок 3

    Буряк вимити та відварити до готовності. Буряк очистити та нарізати невеликими скибочками. Для соусу сік апельсина віджати, перемішати з олією, цедрою, куміном та сіллю. Залити соусом буряк і дати настоятися у холодильнику бл. 30 хв.

    Крок 4

    Цибулину очистити та нарізати півкільцями. М’яту та кінзу промити, обсушити та порубати. Буряк перекласти в салатник, додати цибуля та зелень. 1 ст. л. соусу, в якому маринувався буряк, перемішати з йогуртом і заправити салат.

    Сьогодні ми дізналися як готується Молода картопля з кропом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *