Перейти до вмісту
Головна » Морозиво з йогуртом

Морозиво з йогуртом

    Морозиво з йогуртом

    «Діаменю» рецепт “Морозиво з йогуртом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 50 мл йогурту
    – 3 жовтки
    – 10 г вершкового масла
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування морозива з йогуртом

    Крок 1

    Жовтки збиваю міксером. Маса має збільшитися в обсязі. Додаю до жовтків йогурт та розм’якшене вершкове масло. Перемішую ложкою.

    Крок 2

    Масу ставлю на водяну баню на 10 хвилин, постійно помішую. Остуджую до кімнатної температури, виливаю у форму та ставлю у морозильну камеру. Щогодини масу треба перемішувати, щоб вона застигала рівномірно і не утворювалося кристалів.

    Крок 3

    Всього для повної готовності знадобиться близько шести годин. Перед подачею на стіл прикрашаю морозиво листочками м’яти та будь-якими ягодами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво з йогуртом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *