Перейти до вмісту
Головна » Мусака

Мусака

    Мусака

    «Діаменю» рецепт “Мусака” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    141 ккал

    Інгредієнти

    – 2-3 баклажани
    – 400 г яловичого фаршу
    – 8 помідорів
    – 2 цибулини
    – 4 зубчики часнику
    – 150 г сиру
    – 6 листочків свіжої м’яти
    – оливкова та вершкове масло для смаження
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування мусаки

    Крок 1

    Обсмажую цибулю на оливковій олії. Додаю фарш, обсмажую. З помідорів знімаю шкірку, нарізаю кубиками. Подрібнюю часник і м’яту, додаю у фарш, обсмажую 30 секунд, викладаю помідори із соком. Солю, перчу. Залишаю на 10 хвилин

    Крок 2

    Баклажани нарізаю кружальцями, обсмажую на оливковій олії. Готую соус: 2 ст. льняного борошна обсмажую на вершковому маслі, вливаю тонким цівком 2 ст. теплого молока, уварюю до консистенції сметани. Додаю перець та мускатний горіх

    Крок 3

    У форму викладаю шарами фарш, баклажани, соус. Повторюю шари. Посипаю натертим сиром. Запікаю в духовці за 200 град. 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Мусака. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *