Перейти до вмісту
Головна » М’ясні кульки з квасолею

М’ясні кульки з квасолею

    М'ясні кульки з квасолею

    «Діаменю» рецепт “М’ясні кульки з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    280 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г помідорів
    – 500 г фаршу
    – 2-3 цибулини
    – 100 г квасолі
    – 1 яйце
    – сіль
    – перець
    – зелень

    Покрокове приготування м’ясних кульок

    Крок 1

    Квасолю замочую в холодній воді на 3-4 години, варю до готовності, воду зливаю, даю охолонути, доводжу до стану пюре блендером. Подрібнену цибулю пасерую, змішую з квасолею, яйцем і зеленню, солю, перчу.

    Крок 2

    Помідори, консервовані у своєму соку, подрібнюю блендером у пюре (якщо свіжі – додатково солю, перчу). З фаршу формую невеликі кульки з квасолевою начинкою.

    Крок 3

    Викладаю у форму для запікання. Кульки повністю заливаю томатною масою, за потреби додаю трохи води.
    Готую в духовці за 180 град. 40-50 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні кульки з квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *