«Діаменю» рецепт “М’ясні кульки з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
280 ккал
Інгредієнти
– 700 г помідорів
– 500 г фаршу
– 2-3 цибулини
– 100 г квасолі
– 1 яйце
– сіль
– перець
– зелень
Покрокове приготування м’ясних кульок
Крок 1
Квасолю замочую в холодній воді на 3-4 години, варю до готовності, воду зливаю, даю охолонути, доводжу до стану пюре блендером. Подрібнену цибулю пасерую, змішую з квасолею, яйцем і зеленню, солю, перчу.
Крок 2
Помідори, консервовані у своєму соку, подрібнюю блендером у пюре (якщо свіжі – додатково солю, перчу). З фаршу формую невеликі кульки з квасолевою начинкою.
Крок 3
Викладаю у форму для запікання. Кульки повністю заливаю томатною масою, за потреби додаю трохи води.
Готую в духовці за 180 град. 40-50 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!