«Діаменю» рецепт “М’ясні рулетики із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
156 ккал
Інгредієнти
– 600 г яловичини
– 2 зубки часнику
– 30 г моцарели
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
– по пучку свіжої петрушки та кропу
Покрокове приготування м’ясних рулетиків
Крок 1
Часник подрібнюю. Зелень рублю ножем. Моцарелу натираю на великій тертці. Змішую сир, зелень, часник та 1 ст.л. олії. Солю та перчу.
Крок 2
Яловичину нарізаю на 4 пласти однакового розміру. Кожен відбиваю, щоби вони стали тонкими. Натираю перцем та сіллю.
Крок 3
Закріплюю зубочистками. Готую на пару близько години. Перед подачею можна посипати рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!