Перейти до вмісту
Головна » М’ясні рулетики із сиром

М’ясні рулетики із сиром

    М'ясні рулетики із сиром

    «Діаменю» рецепт “М’ясні рулетики із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    156 ккал

    Інгредієнти

    – 600 г яловичини
    – 2 зубки часнику
    – 30 г моцарели
    – 2 ст. оливкової олії
    – сіль, перець – на смак
    – по пучку свіжої петрушки та кропу

    Покрокове приготування м’ясних рулетиків

    Крок 1

    Часник подрібнюю. Зелень рублю ножем. Моцарелу натираю на великій тертці. Змішую сир, зелень, часник та 1 ст.л. олії. Солю та перчу.

    Крок 2

    Яловичину нарізаю на 4 пласти однакового розміру. Кожен відбиваю, щоби вони стали тонкими. Натираю перцем та сіллю.

    Крок 3

    Закріплюю зубочистками. Готую на пару близько години. Перед подачею можна посипати рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні рулетики із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *